sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonlopun villitykset!

No joo, tänä viikonloppuna piti saada tyttöjen huoneen seinät siihen kuntoon, että pääsee tapetoimaan. Saatiinko? No ei.

Jotenkin sitä meni muutama päivä rattoisasti siinä, että laittoi ruokaa ja tiskasi :) Luuhattiin myös tosi paljon netissä etsimässä jääkaappia, vessanpyttyä, hanaa, pesuallasta, peiliä... Mitään mielestä / sopivaa ei vielä ole löytynyt.

Tänään kävin hiihtämässä Ainon kanssa. Ennen lähtöä mietittiin Matin kanssa että tuosta ruokasen muurista pitäis ottaa tapetti pois. Matin mielestä keittiön tapetit on muuten ihan ok, mutta tuo muurin seinän tapetti loukkaa. Tultiin siihen tulokseen että vasta keväämmällä isketään tapetin kimppuun.

Mutta kuitenkin ulos lähtiessä piti kokeilla veitsellä (!!), että lähteekö se helposti ja mitä sieltä alta löytyy.

Nyt on sitten koko muuri puhtaana, mitä nyt vähän tuota tasoitetta vielä pitää pestä. Ja juu, kyllä lähti ihan helposti ja alta löytyi keltaiseksi maalattu muuri. Väri on oikeestaan ihan kiva. Katsotaan nyt miten se sopii kukkotapetin kanssa yksiin. Jääkö vai laitetaanko vihreäksi.


(Aino lupas tiskata)

Tässä vielä huono kuva keittiöön tulevasta Pihlgren ja Ritolan Kukot-tapetista. Nyt nukkumaan ja aamulla heti tyttöjen seinän kimppuun.

Auli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti