sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Ilppi


Tilattiin sitten ilmalämpöpumppu kun sitä on niin paljon kehuttu. Sinne se kuistin alle sitten pötkäytetiin hurisemaan.  Auluksi pelotti että  josko se on kauheen iso, näkyvä ja äänekäs. Ei ole. Varsinkin kun keväällä on tarkoitus laittaa tuohon kuistin alle ristikot, niin eihän se sieltä siitten mihinkään näy.

Putkitukset tulivat oven viereen, josta ne kiertävät sisällä porraskäytävässä vasemmalta ja sisäyksikkö on eteisen oven yläpuolella. Portaikossa olevat kotelot ovat aika kamalat: Ihan varmasti niihin laitetaan uudet puiset koteloinnit. Kunhan tässä nyt ehtii. Ja tuon ulkona olevan kotelonkin voisi muuttaa puiseksi samalla kun kuistia kunnostetaan.Sähköjohdon asennuksen kanssa tuli vähän ongelmia. Asentaja ratkaisi ongelman näin. Ei ehkä ihan kaikkein kaunein ratkaisu, mutta mennee väliaikaisena :)


Muuta talossa tapahtunutta:

Ainon huoneen pönttöuunin kuoret ovat tulleet. Uunin pohja on valettu ja ensi keskiviikkona tulee Aulis Virtanen pystyttämään uunin. Kuvia aiheesta aivan kohta, nyt pitää syödä välillä. Poroa.

Auli

Tässäpä teille kuva valusta, paikatusta seinästä, uudesta hormiaukosta ja uunin kuoresta. Seinä kuivuu tiistaihin ja sitten se pitäisi vielä maalata ennen ku uuni pystytetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti