perjantai 18. tammikuuta 2013

Seuraava kohde on arvottu

Koska putkimies muualla olleen katastrofin takia joutui perumaan tulonsa hyppäsimme vessaprojektin yli seuraavaan kohteeseen. Eli Hilman ja Vienon huoneen tapetointi. Ja senhän tietty aloitin raivaamalla. Sitten poistin puolipaneelin alla olleen toisen insuliittilevyn. Ei kyllä ollut niin helppoa, miltä ensialkuun kuullostaa. Näin se meni:

Lähtötilanne oli tämä. Tavaraa sikinsokin ja levyä puolen seinän mitalla.

Nurkassa oli vielä tällaiset kakkosneloset.

Aseiksi valitsin kirpparilta muutamalla eurolla ostetun "sorkkaraudan" ja vasaran. Tuo pikkukapistus osoittautui todella näppäräksi tässä hommassa, vaikka muuten se on naulojen poistossa ollut huono. Vähän on tuota kaarevuutta liikaa koville pinnoille.

Ensin  hakasin vasaralla sorkkaraudan sorkat naulan kannan alle ja väänsin..
Pikkasen olivat nuo huopakattonaulat lyöty levyn sisälle. Aikamoinen reikä tuli levyyn.Sitten vaan vasaralla vääntö ja naula oli irti.


Ja tämän toistin noin kolmesataa kertaa. Helppoa kun mikä!

Ja lopuksi paklasin naulanrei'ät ja -kannat tasaisiksi. Vielä hionta ja sitten pääseekin jo laittamaan tapettia päälle.


Onneksi ei tarvinut paklata kovin paljoo!


 Tytöt on sijoitettu ympäri taloa tavaroineen. Tikkukin pääsee alakertaan asustelemaan. Eli taas tätä remonttiasumista! Olen yrittänyt olla IHAN RAUHALLINEN. Omasta mielestäni olen onnistunt ottamaan rennosti, mutta kanssaeläjiltä jos erehtyy kysymään voi totuus olla jotain aivan muuta. Nipottanut olen ainoastaan tiskaamisesta, ja siitäkin vaan vähän...  Tänään muuten kävi uusi sähkömies kytkemässä Ainon huoneen pistorasiat ja kiinittämässä olohuoneen pistorasiat kunnolla paikoilleen. Kiva kun pikkuhiljaa saadaan joku asia valmiiksi. Saa nähdä saako viikonlopun aikana myös jalkalistat paikoilleen -tai edes tontille.

Seuraavaksi vuorossa ruuanlaittoa -ja sitä tiskaamista!

Ihanaa pakkasviikonloppua toivottelee Auli
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti