torstai 4. lokakuuta 2012

Kattohommia sisällä ja ulkona

 Tänään  maalasin katon toiseen kertaan. Kaikki meni ihan hyvin kunnes tulin siihen kohtaan jossa on vesivahinkojälki . Katossa oleva kuivunut maali tarttui telaan ja lähti isoina laattoina pois.

Eivät ne siellä maalikaupassa oikein tainneet tietää miten kerran kastunutta pinkopahvia maalataan.

No sain sitten hyvin kaiken maalin pois pahviin asti ja maalasin sen sitten uudelleen. Saa nyt nähdä miten se siellä kestää. Lähteekö huomena taas pois.

Onneksi tuohon kohtaan tulee uuni (toivottavasti mahdollisimman pian) ettei se varmaan kovin paljoa näy.              Kattoremontti suunnitteilla

Tänään kävi kahdesta kattofirmasta ukkelit kattomassa kattoa (siis ulkona, tuskin niitä olis tuo miun maalausprojekti kiinnostanut). Eka oli tosi osaava ja asiantunteva. Tuntuu siltä että hänen jälkeensä on vaikea tehdä enää paremmin. Toinenkin oli kyllä ihan ammattilainen, mutta kun eka oli myyjä ja toinen tekijä, niin eron ulosannissa kyllä huomasi.

Saa nyt nähdä minkälaisia tarjouksia tulee. Yksi firma on jo jättänyt omansa, siitä on hyvä lähteä kun tietää millaisista hinnoista puhutaan. Ihmeellistä oli se että tuon katon voi vaihtaa vaikka talvella. Vähän kummastuttaa, mutta kaipa he itse tietävät mitä voi tehdä ja mitä ei?


Note to self: Muista ottaa kello kädestä kun maalaat!Huomenna on tästä hyvä jatkaa seuraavan kattofirman kanssa.

Auli

ps. Tänään satoi. SATOI oikeastaan. Olis tosi kiva se uusi katto ja varsinkin uudet rännit..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti