torstai 23. tammikuuta 2014

Valmista tuli

Saunaremonttimme on nyt virallisesti valmis. Tiistaina 21.1.2014 oli lopputarkastus. Rauno on palauttanut avaimen ja virallisesti leimatut rakennuspiirrustuksetkin saadaan kunhan rakennusvalvonta saa ne kirjatuksi. JEE! Vähänkö on hienoa!

Tässä kohtaa täytyy todeta, että pääsimme helpolla. Raunon ja Jussin kanssa hommat sujuivat aikataulussa. Toiminta ja työn jälki on todella ammattimaista. Matkalla tulleita mutkia tuskin huomasi (paitsi laskussa)..

Alunperin kaavailtu hintalappu taisi triplaantua, mutta sehän on odotettavissa kun vanhaa taloa käydään korjaamaan. Suurin lisäkustannus tuli kaupungin vaatimista viemäröintikummallisuuksista. Vesijohtoa ei ollut tarkoitus vaihtaa, mutta kun viemärit jouduttiin uusimaan, niin SAMALLA uusittiin vesijohtokin. Siinä samassa kaivannossahan se menee...

Sauna, pesuhuone, pukuhuone, pyykkitupa, eteinen, yläkerran huoneet, keittiö, ruokahuone, eteinen ja molemmat wc:t on päivitetty tähän päivään. Talon kaikki vesijohdot ja viemärit on nyt uusittu. Talon nurkalla on hulevesikaivot ja pihavaloa varten on vedetty johto (odottelemaan Sitä Oikeaa Pihavaloa).  Kuistin alla pörähtelee ilmalämpöpumppu. Pyöräkuuri (aka autotalli) on lopputarkastettu ja tulisijat hyväksytty. Talomme on myös nyt yhden huoneiston omakotitalo.

Ei paha! Nyt seuraavaksi kevyttä pikkuremonttia: maalaamme ja kiinnittelemme listoja. Ja ennenkaikkea nautimme tästä kodista.

Ennen ensi kesän ikkunaremonttia!!!

Auli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti