tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen 2013

Alkuperäinen tarkoitus oli vain siirtää kirjakaappi pois tuon ilmastointiräppänän edestä. Mutta kun nyt koko seinä oli esillä, niin SAMALLAHAN sitä poistaa tapetinkin..

 Kaikkihan tietävät ettei muuria saa tapetoida. Tai ainakin kaikkien, joilla on muuri PITÄISI tietää.

Meillä oli siis muuri, joka oli tapetoitu. Ja kuten kaikki myös tietävät; yksi asia johtaa toiseen ja toinen kolmanteen. Ja kohta onkin täysi remontti päällä..


Tästä kulmasta aloitettiin. Tapetin irroitus oli vähän hankalampaa kun olohuoneessa, mutta huomattavasti helpompaa kun keittiössä.

Vähän vettä ja skrapausta. Lopuksi pestiin harjan ja pesuaineen kanssa.

Keittiössä oli tapetin alla kaunis keltainen muuri. Ensin näytti että makuuhuoneen muuri  on vaaleanpunainen, mutta alinna oli kuitenkin ruskea maali. Vaaleanpunainen olikin (jostain syystä) maalattu tapetti. Ilmastointiräppänä ihme kyllä aukesi ihan helposti. Vedosta ei ole varmuutta; vähän taisivat hämähäkinverkot heilua sisällä hormissa. Kunhan tässä ehtii, niin avataan kunnolla ja poistetaan ylimääräinen aines.

SAMALLA pesin lattian Stragula-pinnoitteen niiltä osin kun se tulisi kaappien alle. Oheisesta kuvasta näkyy, että kyllä kannatti. Nyt harmittaa ettei pysty hinkkaamaan koko lattiaa. On sen verran jumissa niska-hartia :)

Matto oli irroitetun listan alta kellanruskea. Himppusen se on aikojen saatossa päässyt haalistumaan. Näillä näkymin ei ole tarkoitus vaihtaa mattoa. Eiköhän tuo kelpaa pestynä.Auli


Ps. Paljonko pääsiäinen painaa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti