sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ainon huone

Ollaan pikkuhiljaa aloitettu Ainon huoneen remonttia. Pikkuhiljaa pakostakin, kun ei tunnu tuota aikaa olevan kellään.


 Tässä VASEMMALLA on Ainon huoneen hella huuvineen. Kaikki kuvassa näkyvä saa mennä, myös tuo kaunis tapetti :)
Tässä OIKEALLA on Ainon huoneen tiskipöytä ja kuivauskaapit, joiden kiinityksessä ei oltu säästelty; noin 20 kuuden tuuman rautanaulaa JA lisäksi viitisentoista isoa ruuvia. Eivät lähteneet siististi vajaan siirrettäväksi, vaan irtosivat suurinpiirtein tikkuina (jos nyt lastulevyä voi tikkuina irrottaa..)
 Viime viikonloppuna Aino, Adele ja Iida purkivat lattian pattinkia (mahtaakohan olla oikea nimitys?) ja minä ja Matti tiskipöytäsysteemit.

Eilen räjäytettiin sitten uuni pihalle! Likaista ja pölyistä puuhaa, joten Ainon kanssa kuonokopat päässä  häärittiin huoneessa kun muut toimittivat purkujätettä ulos talosta. Aino oli varustautunut pölynimurilla (joka tulikin tarpeeseen kun laastimurskaa mätettiin ämpäriin) ja minä muurarinvasaralla.
Pari tuntia tuohon meni ja nyt pieni palanen pattinkia on vielä paikallaan. Sitten saakin alkaa rakentamisen! (ellei yhtä seinän laudoitusta päätetä purkaa ja levyttää uudelleen. Seinän pinnoite on vielä mietinnässä, toki sitä helpoimman mukaan haluaisi mennä, mutta yleensä meillä ei niin tehdä...)


Tapettitehdas Pihlgen ja Ritola: Metsätähti
Tapetit on valittu sekä Ainon että Vienon ja Hilman huoneeseen. Maanantaina tilataan. Maalit lattiaan ja muureihin pitäisi myös valita. Värikarttojen kanssa puuhailu on aina hauskaa (paitsi ei lapsista) !
Tapettitehdas Pihlgeren ja Ritola: Niittyleinikki
ps. seuraavaksi iskemme tämän kimppuun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti